Nieuws

16 jun

ZomerPretPas komt er bijna aan!

Nog even en dan start de 8e editie van de ZomerPretPas! Propvol sportieve, creatieve, avontuurlijke en groene activiteiten, die niet kunnen wachten om van start te gaan.
16 mei

Kunstbrouwerij tipt

Ben je op zoek naar een leuke, creatieve kinderactiviteit en kun je niet wachten tot de zomervakantie? Niet getreurd. Ondertussen is er van alles te beleven in Amersfoort.
13 mei

Theaterfestival Verdwalen

Heb jij meegedaan met een mini-musical van Kunstbrouwerij? Ben jij gek op theater en zou je weleens willen zien hoe het is om op een echt podium te staan? Kom dan kijken bij het Theaterfestival!
25 mrt

Programma meivakantie

Ben jij in de meivakantie thuis? Goed nieuws! Je hoeft je in deze vakantie geen dag te vervelen.
3 mrt

Terugblik voorjaarsvakantie

We blikken terug op een bruisend programma in de voorjaarsvakantie. Heel veel enthousiaste kinderen hebben aan de vakantieworkshops deelgenomen.
19 dec

DWARS, DURVEN & DROMEN

In de voorjaarsvakantie is Kunstbrouwerij terug! Onder de titel DWARS, DURVEN & DROMEN hebben kinderen de touwtjes in handen. Zet de datum alvast in je agenda!
16 nov

REGEN, RELAXEN & RAVOTTEN 

Het regent en we zitten midden in de herfst! Daarom hebben wij een lijst vol herfstachtige activiteiten samengesteld. Hiermee overleef jij deze maanden wel!
31 okt

Terugblik herfstvakantie

Afgelopen herfstvakantie werd er geborduurd, geschreven en gezongen. In totaal hebben 82 kinderen meegedaan aan zes activiteiten. Het was gruwelijk leuk!
30 okt

Kunstbrouwerij tipt

Terwijl Kunstbouwerij druk bezig is met het smeden van plannen voor de voorjaarsvakantie 2024, is er op andere plekken in Amersfoort van alles te beleven!

Tip: Kinderboekenfestival

Kom zondag 15 oktober naar het Eemhuis voor te gekke voorstellingen, interessante optredens van bekende kinderboekenschrijvers, spannende speurtochten, creatieve workshops en nog veel meer.

Terugblik zomervakantie

We blikken terug op een bruisend programma in de zomervakantie. Meer dan 160 kinderen hebben aan de vakantieworkshops deelgenomen.
26 aug

Tip: Kinderfestival ICOONtheater

De herfstvakantie duurt nog even. Daarom tipt Kunstbrouwerij voor september het Kinderfestival ICOONtheater. Workshops en een voorstelling voor 2+.
20 jun

Vier de zomer bij Kunstbrouwerij!

Deze zomervakantie komt Kunstbrouwerij opnieuw met de leukste creatieve workshops voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Van 14 t/m 18 augustus in zowel ICOON als het Eemhuis!
18 jun

Zomerpretpas komt er bijna aan!

ZomerPretPas is een papieren boekje vol leuke, spannende, avontuurlijke zomeractiviteiten. ZomerPret is bedoeld voor kinderen van 2 t/m 14 jaar, die wonen en/of naar school gaan in Amersfoort.
11 mei

Terugblik meivakantie

We blikken terug op een beestachtig bruisend programma in de meivakantie. Meer dan 200 kinderen hebben aan de vakantieworkshops deelgenomen.
10 mei

Theaterweken

Ben jij tussen de 11 en 18 jaar oud, vind je het leuk om theater te maken en je zit je vol met ideeën? Dan is de Theaterweek echt iets voor jou! 
12 apr

Dierenpark Amersfoort 75 jaar!

Dit jaar viert DierenPark Amersfoort haar 75e verjaardag! Kunstbrouwerij viert het feestje mee met twee beestachtige workshops!
10 mrt

Mooie samenwerking

Kunstbrouwerij en de kinderwijkraad Vathorst slaan de handen ineen. En daar komen mooie dingen uit voort!