Afgelopen herfstvakantie werd er geborduurd, geschreven en gezongen. In totaal hebben 82 kinderen meegedaan aan zes activiteiten. Zo dicht tegen Halloween aan hebben de kinderen zich aan van hun engste, spannendste en griezeligste kant laten zien!

Zoals altijd waren de meeste activiteiten in het Eemhuis en ICOON (Amersfoort Vathorst). Maar de Kunstbrouwerij zou de Kunstbrouwerij niet zijn zonder een uitstapje buiten de deur!

In de workshop FOSSIELEN, FANTASIE & FRUITELLA’S hebben kinderen een fossiel gemaakt van een zelfbedacht fantasiemonster! Terwijl de malletjes lagen te drogen, werd een bezoekje gebracht aan het Archeologisch Centrum van Amersfoort. Want daar is te zien welke fossielen in Amersfoort ooit gevonden zijn. Leerzaam en boeiend!

De griezelverhalen van SCHRIJVEN, SCHRIKKEN & SMARTIES, de spannende borduurwerkjes die gemaakt zijn in BORDUREN, BIBBEREN & BROWNIES en onder andere het optreden van de kleuters van SPOOKJES, SPELEN & SMOELTJES hebben ons de stuipen op het lijf gejaagd… HEERLIJK!

Kunstbrouwerij voorjaarsvakantie 2024: Lekker stout!
Altijd al een beetje dwars willen zijn of vind je iets heeeeeeeel belangrijk? In de aankomende voorjaarsvakantie krijg je alle ruimte om dwars, brutaal eigenwijs te zijn en je dromen na te jagen. Uiteraard binnen de grenzen van de creativiteit! Houd onze website in de gaten voor het programma en de kaartverkoop.