Wat doet Kunstbrouwerij?

Kunstbrouwerij organiseert in alle schoolvakanties innoverende en kunstzinnige activiteiten voor alle kinderen t/m 12 jaar. Ook voor kinderen die weinig hebben met traditionele, gangbare kunst. En voor kinderen die vanuit zichzelf of van huis uit niet snel in aanraking komen met het reguliere kunstaanbod. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de faciliteiten en gebouwen van Scholen in de Kunst, die zodoende worden opengesteld voor meer inwoners uit Amersfoort. 

LOCATIE

MOOIE DINGEN OP MOOIE PLEKKEN

Kunstbrouwerij maakt optimaal gebruik van de faciliteiten en gebouwen van Scholen in de Kunst. Zo worden de vestigingen Eemhuis en ICOON opengesteld voor meer inwoners uit de stad.

SAMENWERKING

SAMEN VOOR DE LEUKSTE IDEEËN

We werken graag samen met partners uit de regio. Samen realiseren we namelijk de mooiste ideeën. Dat doen we o.a. met het MediaLab en de Zomerpretpas. Wil je samenwerken? Bel of mail ons.

TIPS

BRILJANT  IDEE OF GOUDEN TIP

Heb je een briljant idee voor een workshop of activiteit? Laat het ons vooral weten! Kunstbrouwerij gaat namelijk graag aan de slag met leuke tips. Zeker als die van kinderen komen.

CONCEPT

SOKPOPPEN, SPULLETJES & SPEKKIES

Kunstbrouwerij werkt met opvallende, herkenbare titels. Titels waarin de activiteit, sfeer en iets lekkers samenkomen. Daaraan herken je onze activiteiten meteen. Natuurlijk maken we die titels ook waar!  

Een initiatief van Scholen in de Kunst

Kunstbrouwerij is onderdeel van Scholen in de Kunst. De missie van Scholen in de Kunst: "Cultuureducatie speelt een onmisbare rol in de persoonlijke ontwikkeling van mensen jong en oud, ongeacht geloof, gender en achtergrond, gevoed door de waarde die kunst op zichzelf heeft. Vanuit deze overtuiging maken we actieve cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk en delen we onze kennis en expertise. Hierdoor dragen wij bij aan een inspirerende en verbonden samenleving in de regio Amersfoort."