praktische informatie

Staat jouw vraag hier niet bij? Stuur dan een mail naar info@kunstbrouwerij.nl
Waar wij spreken over 'ouders' bedoelen wij ook opa's en oma's en andere begeleiders van kinderen. 

Mag mijn kind iets eten of drinken?

Bij alle workshops krijgen de kinderen iets kleins te eten en/of te drinken. Dat is bij de prijs inbegrepen. Vaak lees je het al in de titel van de workshop. Het meenemen van een eigen pakje drinken, flesje water of kleine snack is toegestaan.

Mijn kind is allergisch. Wat nu?  

Bij bijna alle workshops krijgen de kinderen iets kleins te eten en/of te drinken. Geef eventuele voedselallergieën bijtijds door; we proberen een goed alternatief te bieden. Doet jouw kind mee aan een buitenactiviteit en is er sprake van een allergie voor bv. insectenbeten, meld dit dan ook even.   

 

Hoe streng gelden de leeftijden?

De activiteiten zijn afgestemd op de ontwikkeling van kinderen van de aangegeven leeftijden. Wij verzoeken ouders zich bij het inschrijven hieraan te houden. Dus meld een zesjarige niet aan voor een workshop voor tienjarigen.
In uitzonderlijke gevallen kunnen we hiervan afwijken; dit gebeurt uitsluitend als er vooraf overleg is geweest.

Kan ik als ouder bij een activiteit aanwezig zijn?

We kunnen ons voorstellen dat kinderen het soms spannend vinden, maar wij werken met ervaren docenten, die kinderen op hun gemak stellen. Het is niet de bedoeling dat ouders in het lokaal blijven.
In uitzonderlijke gevallen mogen ouders bij hun kind blijven, na vooraf overleg met de docent of medewerker van Kunstbrouwerij.

Op welke locaties vinden de workshops plaats?

De meeste workshops vinden plaats in het Eemhuis (centrum) en ICOON (Vathorst). Omdat Kunstbrouwerij samenwerkt met culturele partners en kunstenaars in de stad, zijn er geregeld uitstapjes naar andere locaties. Dit vermelden wij bij de activiteiten. 

Hoe worden kinderen vervoerd?

Voor bepaalde activiteiten lopen of fietsen kinderen van of naar onze locaties. Dit gebeurt onder begeleiding van medewerkers van Kunstbrouwerij. De kinderen dragen tijdens het vervoer fluorescerende hesjes. Kinderen moeten ten allen tijde instructies van de medewerkers van Kunstbrouwerij opvolgen.

Mijn kind heeft een beperking. Kan het toch deelnemen?

Heeft jouw kind een lichamelijke of mentale beperking? Overleg dan vooraf met een medewerker van Kunstbrouwerij of deelname mogelijk is. Uiteraard streven we ernaar dat ieder kind mee kan doen!

Kan mijn kind meedoen als ik weinig geld heb?

Kinderen in Amersfoort ontvangen iedere zomer de ZomerPretPas. Een boekje met allerlei zomeractiviteiten in Amersfoort en regio. Met de ZomerPretPas worden veel activiteiten tegen een lage(re) prijs aangeboden. De speciale actieprijzen staan in het boekje en vermelden wij op onze website. Bovendien heeft de gemeente Amersfoort dit jaar subsidie verstrekt en kan iedereen in de zomervakantie een kaartje met 50% korting kopen.

Worden er foto’s of filmpjes gemaakt?

Tijdens de activiteiten van Kunstbrouwerij maken wij geregeld foto- en filmopnamen. Deze beelden gebruiken wij voor eigen promotionele doeleinden. Bij de kaartverkoop geven wij dit ook aan. Wil je niet dat je kind in beeld komt? Meld dat dan even bij een medewerker van Kunstbrouwerij, de docent of fotograaf/filmer zelf. Uiteraard houden wij daar rekening mee!

 

Andere vraag?

Laat het ons weten!