Informatie

Data

dinsdag 17 oktober 2023
10:00 - 16:00

Locatie
Eemhuis, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 32,50

Een musical in één dag, kan dat? Jazeker kan dat! En het is nog hartstikke leuk ook! Samen met musicaldocent Tamara ga je in één dag de musical Belle & het Beest instuderen en ook nog eens voor publiek uitvoeren. Zingen, dansen, toneelspelen…  het zit er allemaal in! 

Stap samen met de mooie Belle in het magische kasteel van het Beest! Ontdek hoe haar angst en boosheid voor het monster veranderen in vriendschap en liefde, die zo sterk zijn dat zelfs de betovering erdoor wordt verbroken.

Er zijn leuke rollen te verdelen. Dus wie ga jij spelen? Belle? Het Beest? Gaston, Lumière of toch mevrouw Theepot? Welke rol ook, je wordt deze dag vol zang en dans begeleid door de ervaren musicaldocent Tamara van Lent. Zij neemt jou mee in de wereld van musical en leert je handige tips.

Tussendoor zijn er pauzes met drinken en wat lekkers en we verzorgen een lunch. Bij speciale dieetwensen/allergieën willen we je vragen om zelf iets mee te nemen.

Je sluit de dag af met een presentatie in onze theaterstudio. Een halfuur van tevoren (vanaf 15.30 uur) zijn ouders welkom op te komen kijken naar het eindresultaat. Dat wordt vast een gigantisch applaus!

Wist je dat...
Belle en het Beest begon als een Disney-tekenfilm in 1991 en werd later een  musical. Het verhaal draait om Belle, een slimme meid die gevangen raakt in een kasteel met een betoverd Beest. Om de betovering te verbreken, moet het Beest leren liefhebben voordat de laatste rozenblaadje valt. Het verhaal zit barstensvol romantiek en toverkracht.