Informatie

Data

woensdag 21 augustus 2024
10:00 - 12:30 uur

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 17,50
Opmerkingen
€ 15,00 met ZomerpretPas

Misschien herken je het wel…Ellenlange autoritten, saaie busreizen. Je hebt alles al gedaan wat je kon doen. Het landschap boeit niet meer. Een broertje of zusje begint voor de zoveelste keer een stom liedje te zingen… De VERVELING slaat toe.

Gooi dan alles aan de kant en pak je eigen spelletje… Het spelletje dat je vandaag gaat maken! Dat kan een eigen variant zijn op een bestaand spel. Maar ook een geheel eigen verzonnen spelletje. Kunstenaar Gemma Oosterhof neemt je mee op deze creatieve reis en helpt je daar waar nodig. Het eindresultaat is een helemaal zelfgemaakt spel waar je uren mee op de achterbank van de auto de verveling tegengaat. Echt heel gaaf!

Het laatste kwartier (vanaf 12.15 uur) zijn je zeurende ouders, het vervelende zingende broertje of zusje en overige leden van het ophaalcomité van harte welkom om samen met jou een spelletje te spelen.

In de pauze hebben we limonade met wat lekkers erbij.

Wist je dat…

Vervelen eigenlijk goed voor je is? Het helpt je creatiever te worden en nieuwe dingen te ontdekken. Ook zorgt vervelen ervoor dat je rustig wordt en beter kunt nadenken over oplossingen. Daarnaast leer je je beter te concentreren. Dus als je je verveelt, weet dat het je helpt om slimmer en rustiger te worden!