Informatie

Data

dinsdag 20 augustus 2024
13:30 - 16:00 uur

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 17,50
Opmerkingen
€ 14,50 met ZomerPretPas

Misschien heb je wel eens een reisverhaal gelezen. Of in ieder geval een verhaal waarin je op reis gaat. Of het nou een kort busritje is of een verre reis naar een zonnig land. Het maakt niet uit hoe je reist, hoe lang je reist, met wie je reist… Het gaat om de reis zelf en wat je allemaal meemaakt.

In deze workshop ga je samen met (kinderboeken) schrijfster Annette Verspoor zelf zo’n reisverhaal schrijven. Je leer wat schrijvers doen om een reis te beschrijven. Het mag natuurlijk ook een fantasie reis zijn, helemaal totaal zelf bedacht. Annette helpt je op weg en jij… Jij schrijft regel na regel tot het reisverhaal helemaal af is.
Uiteindelijk ga je naar huis met een prachtig zelf geschreven reisverhaal

Dus heb jij zin om je vakantieherinnering om te zetten naar een echt reisverhaal? Doe dan mee met REIZEN, REGELS & ROOMIJS

Het laatste kwartier (vanaf 15.45 uur) zijn ouders en overige leden van het ophaalcomité van harte welkom om, als je het durft, naar jouw reisverhaal te komen luisteren.

In de pauze hebben we limonade met wat lekkers erbij.

Wist je dat…

De Italiaanse ontdekkingsreiziger Marco Polo de bekendste reisverhalen heeft geschreven? Bijvoorbeeld over de bijzondere dingen die hij in de 13e eeuw in Azië zag. Zijn verhalen maakten mensen in Europa nieuwsgierig naar verre landen en hielpen hen meer te leren over de wereld die ze nog niet kenden.