Informatie

Data

woensdag 21 augustus 2024
09:30 - 10:45 uur

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 8,50
Opmerkingen
€ 7,50 met ZomerPretPas

Tijdens deze workshop ga je twee totaal verschillende dingen doen… Wat we gaan doen is nu nog een beetje een verrassing. Ga je dansen en knutselen, of toneelspelen en muziek maken…? Wie zal het zeggen.

Zeker is dat we gaan reizen en of dat nou rennend, vliegend, duikend gebeurt of rustig knutselend, dat maakt niet uit. Tussendoor is er een korte pauze met drinken en fruit. Daarna komen de twee activiteiten samen in één eindpresentatie. Leuk hè?

Hou je wel van een verrassing? Dan is RACEN, RAKKERS & RAKETJES zeker iets voor jou. Vind je het nog een beetje spannend dat je niet weet wat je gaat doen? Ook geen probleem! De docenten nemen je graag bij de hand en gaan samen met jou deze reis aan. Het allerbelangrijkste: lol is gegarandeerd!  

De laatste 10 minuten (vanaf 10.35 uur) zijn de papa’s, mama’s en overige leden van het ophaal comité van harte welkom om te komen kijken naar het eindresultaat. Dat wordt vast een knetterhard applaus!

Wist je dat…

Het raketje een echt Nederlands ijsje is? Het werd in 1962 bedacht. Het ijsje is vooral populair in Nederland en is een van de bekendste en meest geliefde waterijsjes. Het heeft een herkenbare raketvorm en drie kleurrijke lagen met de smaken sinaasappel, framboos en ananas.